torsdag 20. september 2012

Å nå et mål

Hvordan du når et mål.

Har du et mål du ønsker å nå, men du tror ikke du klarer å nå målet. Hvorfor tror du ikke at du klarer å nå målet ditt tror du. Jeg vet at du klarer å nå ditt mål, men du tror ikke du klarer å nå ditt mål. Eller underbevisstheten din tror ikke at du klarer å nå det målet, og da klarer du ikke å nå det målet. For tror du at du kan -og tror du at du ikke kan, så har du rett.

Jeg tror det handler om at du velger å ikke tro at det egentlig går an å nå målet. Selvfølgelig kan du nå målet ditt. Jeg har en historie om å nå det målet. Jeg har en venninne som jobber i et firma som startet på et prosjekt. hvor de skulle sende en delegasjon ut rundt omkring i verden, flere ganger i året.  Det var absolutt ingen selvfølge at min venninne skulle få være med i dette prosjektet. Min venninne syntes det hørtes veldig spennende ut å få være med å reise rundt med på dette prosjektet, og ikke minst å få reise rundt omkring i verden flere ganger i året med denne delegasjonen. Så hun begynte i det stille å sette seg inn i dette prosjektet, og etterhvert begynte hun å komme med forslag, og forespørsler i organisasjonen. Etterhvert gjorde hun seg uunværlig med forslag og arbeid for prosjektet. Resultatet ble at hun fikk være med i prosjektet, og drar snart avgårde på det første oppdraget med delegasjonen, og kommer til å få være med videre med i prosjektet, så hun får vært med videre også å reise rundt i verden flere ganger i året, flere år framover.

Hun nådde sitt mål. Hun satte seg et mål, og hun gjorde alt hun kunne for å nå det målet, fordi hun bestemte seg for å tro på at hun kunne. Så nå skal du tro på det målet du setter deg. Du skal sette deg et mål, og du skal tro på at du når det målet. Da må du også jobbe for å nå det målet. Du må sette deg inn i hva du skal gjøre for å nå det målet, og sakte,men sikkert vil du komme deg nærmere og nærmere det målet.

F.eks. hvis du vil sette deg mål om å bli rik på bloggen din, så skal du begynne å skrive. Ettervert som du begynner å skrive om alt det du har lyst til å skrive om begynner du å nærme deg målet. Du vil nå målet ditt til slutt. ¨Det kan ta tid, men hvis du setter deg inn i hvordan du blir rik på bloggen din, og skriver og skriver vil du nå målet.

Det handler bare om å ta et valg om du ikke vil tro at du kan nå målet, eller om du vil tro at du kan nå målet.

Om forfatterenArtikkel Nettverk: WebArtikler.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar