søndag 16. september 2012

Hvordan velge artikler.

Artikkeldatabaser har mye å velge i. For at bloggen ikke skal bli et sammensurium av alt mulig må en gjøre noen valg. For de som har en blogg og et tema er valget enkelt. Du velger artikler som passer til bloggen.
Jeg har her valt å ta med artikler innenfor personlig økonomi, selvutvikling og trening. Det er temaer som henger sammen. De handler om selvdisiplin og om å gjøre sitt eget liv bedre. Artiklene man velger bør også velges ut fra andre kriterier. Jeg vil ikke ha en artikkel som i realiteten er ren reklame for andre nettsider, varer, tjenester eller bedrifter. heller ikke vil jeg ha artikler som virker useriøse eller som har litt sære ideer. Et forslag om å gå ned i vekt ved å bare spise rå egg en uke er ikke noe jeg vil presentere for mine lesere. Artiklene må virke fornuftige og være nyttige for leserene ellers har de liten verdi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar