lørdag 15. september 2012

Kan dette fungere ?

Jeg har startet dette eksperimentet med å hente artikler fa artikkeldatabaser og legge dem ut på min blogg for å se hvor mye trafikk en kan generere ved et slikt enkelt triks. I en diskusjonstrådbareblogg.no får jeg lykkeønskninger, men også synspunkter om at dette ikke vil gi mye trafikk. Et av problemene med å hente artikler fra artikkeldatabaser er at Google foretrekker nettsider med egenprudusert innhold som har verdi for leserene. En blogg med kun innhold fra artikkeldatabaser vil dermed få lav ranking og lite trafikk. Det er et viktig poeng. Mine erfaringer fra Sparesiden sier meg likevel at mye innhold genererer trafikk. Kan det da være sånn at mye innhold fra artikkeldatabaser veier opp for det forhold at innholdet ikke er originalt?
Foreløpig er det umulig å si fordi bloggen er såpass ny. På toppliste ligger Artikkelbloggen på 43. plass og nesten all trafikk hit kommer fra bareblogg.no. For en blogg som er under en uke gammel er det alt for tidlig å si noe. Jeg vil vente å se hva som skjer når bloggen har fått mer innhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar