onsdag 19. september 2012

Muligheter Til å Tjene Penger på Nett

Mulighetene til å tjene penger på nett er mange. Dessverre er ikke alle disse like gode, men det finnes flere greie alternativ både for deg som er ute etter litt ekstra penger, samt for deg som satser litt høyere.

Mulighetene til å tjene penger på nett er mange. Dessverre er ikke alle disse like gode, men det finnes flere greie alternativ både for deg som er ute etter litt ekstra penger, samt for deg som satser litt høyere.

Markedsføring er milliardindustri og svært mange av mulighetene er på en aller annen måte knyttet til dette. Betalte spørreundersøkelser, samt AdSense og andre former for annonsering på blogger er eksempler på dette. Andre muligheter til å tjene penger er nettsalg, eller det å gjøre freelance oppdrag. Her er et par av mulighetene som eksisterer.
 
Artikkelforfatter
Det finnes mange muligheter til å tjene penger på å skrive. Du kan skrive korte informative artikler, blogginnlegg for andre, skjønnlitteratur, eller såkalte SEO-artikler. Det vil si artikler som skal hjelpe et nettsted til en god plassering oss Google og andre søkemotorer. Dette er big business og en grei mulighet til å jobbe hjemmefra.
 
En god plassering på søkeresultatene fra Google er gull verdt og kan bety vanvittig store inntekter. En viktig del av arbeidet med SEO er å skaffe mye og unikt innhold til nettsider og det kan bli din nye jobb hjemmefra. For mange bedrifter og andre nettstedseiere er det rett og slett rimeligere å betale for hver enkelt artikkel, sammenlignet med kostnadene ved å ansette personer til dette arbeidet.
 
Det finnes titusenvis av bedrifter på internett som til sammen har behov for mange millioner artikler av denne typen. Mange tjener allerede gode penger ved å jobbe hjemmefra på denne måten og behovet for nye skribenter er absolutt til stede. Dersom du ikke er usedvanlig dyktig vil du ikke bli rik på å skrive SEO-artikler, men en grei inntekt bør alle kunne skaffe seg gjennom denne muligheten.
 
Selg egne foto
Å selge bilder på nett er en mulighet til å tjene penger som er i stor vekst. Dette er en enkel metode med en meget stor fordel. Etter at arbeidet er gjort vil du ha gode muligheter til en såkalt passiv inntekt i lang tid. Når dine bilder er lagt ut for salg vil du kunne tjene penger på disse i lang, lang tid og det uten å legge ned mer arbeid. For ordens skyld, å selge bilder betyr i denne sammenheng at du selger bilder du selv har tatt, eller som du har rettighetene til.
 
Stock Photos er et viktig begrep for det som ønsker å selge bilder på nett. Dette kan best oversettes til arkivfoto eller arkivbilde. Slike bilder er fotografier som ligger i store arkiv på forskjellige nettider. Personer eller selskap kan så kjøpe rettigheten til å benytte et slikt bilde, for eksempel på en nettside eller i en avis. Det er stadig flere som velger dette alternativet fremfor å ansette en kostbar fotograf og det er her din mulighet til å tjene penger på å selge bilder på nett ligger.
 
For å kunne tjene penger må du kunne selge bildene dine. Det gjør du gjennom nettsider som har spesialisert seg på dette og som har enorme online fotoarkiv. Slike nettsider fungerer som et bindeledd mellom deg og kjøper, noe som gjør det enkelt å selge bilder på nett. Du må vanligvis sende inn noen prøvebilder og dersom disse blir akseptert blir du en del av det fotoarkivet du sendte bildene til. Vanskeligere er det ikke å tjene penger på denne måten, men det er mye du kan og bør gjøre for å tjene mest mulig penger. Legg for øvrig merke til at det er stor konkurranse mellom nettsider som tilbyr fotoarkiv, noe som betyr at disse sidene er på kontinuerlig jakt etter nye bilder og fotografer.
 
De forskjellige fotoarkivene har litt forskjellige prosedyrer, men prinsippene er stort sett de samme. Du laster opp bilder og disse blir lagt ut for salg. Dersom du skal lykkes med å tjene penger er det spesielt et punkt du bør legge merke til. Det er beskrivelse og kategorisering av bildene dine. Det er svært viktig at du plasserer disse i riktig kategori. Videre er det like viktig med gode og nøyaktige beskrivelser. Det er disse to punktene som i stor grad vil bestemme om potensielle kjøpere finner dine bilder.

Om forfatteren

Forfatteren har skrevet flere artikler om muligheter til å tjene penger på nett. De finner du blant annet på nettsiden Betalte Spørreundersøkelser. Ellers anbefales artikkelen Grunder for deg som ønsker grunnleggende informasjon om muligheter til å starte eget firma.Artikkel Nettverk: WebArtikler.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar